De tweede Kraammarkt van regio Helmond is op zaterdag 22 september!

Je bent van harte welkom om te shoppen, te snuffelen en informatie te vergaren tijdens de Kraammarkt JIJWIJ!

Zaterdag 22 september - van 9.30 tot 13.30 uur - Kids Plaza, Scheepsboulevard 17, Helmond (Suytkade)

Bekijk hier de deelnemers en het programma


image

Alles voor Zwanger & Baby

Op deze Kraammarkt vind je 'alles voor zwanger & baby'. Het aanbod is zeer divers, van kinderkleertjes tot fysiotherapie. Ook kun je een gratis echo laten maken! Vorig jaar was het erg druk. vol = vol, ben er vroeg bij.

Wil je meer weten over gezonde voeding? Woon dan de presentatie van het consultatiebureau bij om 10.00 uur of om 11.30 uur.

Wil je graag meer informatie over thuis bevallen of in het ziekenhuis bevallen? Om 10.45 uur en om 12.45 uur kun je een presentatie over dit onderwerp bijwonen.

Op het 'JIJWIJ plein' staan alle samenwerkende partijen betrokken bij JIJWIJ, samen in geboortezorg. Hier vind je alle informatie van regionale verloskundigen, kraamzorgorganisaties en het Elkerliek. Je krijgt informatie en komt meer te weten over het Centrum voor Geboorte & Gezin.

Let op: Je kunt niet bij alle stands met pin betalen!

image

Diverse kinderactiviteiten

De kraammarkt houden we dit jaar bij kinderspeelpaleis Kids Plaza. Kinderen kunnen meedoen met een speurtocht en een leuke ballon laten maken. Er zijn leuke prijzen te winnen. Natuurlijk is ook Timboe de mascotte aanwezig om de kinderen te vermaken.

Catering

Uiteraard vind je op de Kraammarkt een hapje en een drankje! Vanuit Kids Plaza is er volop catering aanwezig met speciale aandacht voor verse en gezonde hapjes. Dus kom gezellig met je partner, kinderen, opa, oma of vrienden op zaterdag 22 september naar de Kraammarkt en we maken er een gezellige dag van!

Gratis Toegang & Gratis parkeren

Zaterdag 22 september
Van 9.30 tot 13.30 uur
Kids Plaza, Scheepsboulevard 17, Helmond (Suytkade)

Ben jij geïnteresseerd in JIJWIJ?

Laat hier je gegevens achter