JIJWIJ

Als jij en je partner een kind verwachten, breekt een bijzondere tijd aan. Een tijd van voorbereiding en een tijd van verandering.

 • JIJWIJ, samen in geboortezorg

  JIJWIJ, samen in geboortezorg


  Als jij en je partner een kind verwachten, breekt een bijzondere tijd aan. Een tijd van voor­bereiding en een tijd van verandering. Niet alleen je lichaam past zich aan zodat de baby op­ti­maal kan groeien. Ook jullie leven en emoties veranderen. Al vanaf dat hele prille begin voel je een grote verantwoordelijkheid. JIJ wilt hoe dan ook het beste voor je kind. En dat willen WIJ ook.

 • JIJ staat centraal

  JIJ staat centraal


  In JIJWIJ werken alle geboortezorgverleners in de Peelregio samen: verloskundigen, gynaecologen, de kraamzorg, maar ook anesthesisten, echoscopisten en kinderartsen. WIJ stemmen onze zorg nauwkeurig af op jouw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en wensen. Bevallen kan thuis of het ziekenhuis. Bij JIJWIJ sta JIJ centraal.

 • JIJ houdt de regie

  JIJ houdt de regie


  Hoewel de verloskundige begeleiding meestal dicht bij huis plaatsvindt, loopt het soms anders en is ziekenhuiszorg nodig. In ons teamoverleg bespreken WIJ iedere aanstaande moeder en wisselen we medische gegevens uit. Doordat zo ook de gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen in het ziekenhuis goed op de hoogte zijn, kunnen we bij risico’s, complicaties of acute situaties snel schakelen. Bovendien werken we allemaal op dezelfde manier. Dat geeft duidelijkheid en rust; JIJ houdt de regie.

 • WIJ bieden de beste zorg

  WIJ bieden de beste en veiligste geboortezorg


  JIJWIJ is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We weten dat het voor de binding tussen ouders en kind belangrijk is dat ze direct na de geboorte bij elkaar zijn. Oók als je kind in de couveuse moet liggen. Het nieuwe Centrum voor Geboorte & Gezin beschikt daarom over gezinssuites met ruimte voor een couveuse. Kortom: WIJ bieden jou de beste en veiligste begeleiding voor, tijdens en vlak na je zwangerschap. JIJWIJ, samen in geboortezorg.
  Bekijk hier ons Kwaliteitsjaarverslag 2018.